♣Aarbeien slagroom vulling♣

Ingrediënten voor een bakvorm van ongeveer 24 cm rond en 20x20 cm vierkant

♣ Aardbei confituur (bijv. van "Bonne Maman")
♣ Aardbeien, verse of diepvries
♣ 500 ml Slagroom
♣ 2 zakjes Klop Fix van Dr.Oetker(Slagroomversteviger)
♣ 2 zakje Vanillesuiker

Bereidingswijze

Nu ga je de taart vullen.
Ik ga er even vanuit dat je 3 lagen hebt, bovenste/middelste/onderste laag.
Haal de bovenste en middelste laag tegelijkertijd van de onderste laag af.
Dat voorkomt breken.
Smeer met de spatel een dun laagje jam van ongeveer 1 mm dikte op de onderste laag.
Hier bovenop smeert u geklopte slagroom, verstevigd met slagroomversteviger.
Een dikke laag van ongeveer een halve centimeter.
Hier kunt u eventueel fruit in drukken met een tussenruimte van een centimeter.
Leg op de onderste laag met vulling, de andere twee lagen tegelijkertijd.
Pak dan de bovenste laag er weer af. Herhaal het vullen.

Uiteindelijk dekt u de taart af met de bovenste laag biscuitcake.
Deze laag kun je het beste omgekeerd neerleggen, zodat de taart plat is aan de bovenkant.

Op de zijkanten en bovenkant van de taart smeert u een dun laagje slagroom.
Zo werkt u alle kiertjes weg, en blijft de marsepein straks goed plakken.
Nu kan je dit beter doen met botercreme/ganache/jam, maar die recepten komen nog.